HABERLER
Mahalle Mahalle Çocuk Tiyatrosu

Mahalle Mahalle Çocuk Tiyatrosu

Her yıl Nisan ve Eylül aylarında değişik zamanlarda düzenlenen ve farklı mahallelerde sergilenen çocuk tiyatrosu etkinlikleri 2021 yılında da hız kesmeden sürüyor.

Başiskele Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında geleceğin hazinesi çocuklara yönelik tiyatro gösterilerine ara vermeden sürdürüyor.

Çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, “Pamuk ile Kömür” adlı müzikal çocuk tiyatro oyununu miniklerle buluşturarak eğlenceli ve keyifli vakitle geçirmesini sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi etkinlik takvimi programı kapsamında, Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda ve mahalle mahalle dolaşarak kurulan sahnelerde gerçekleştirilen tiyatro oyunları Başiskele’li çocuklar ve veliler ücretsiz olarak izliyor.

Çocuklar Çok Eğlendi

Eğlenceli anların yaşandığı tiyatro oyunlarında çocuklar hem keyifli anlar yaşıyor hem de hayata dair bir çok konuda yeni tecrübeler kazanıyor. Har oyunda doyasıya eğlenen çocuklar, müzik eşliğinde dans ediyor, sahneye de çıkarak tiyatrocu büyükleri ile sohbet etme ve oyunlarla ilgili karşılıklı soru ve cevaplarla bilgi dağarcıklarını genişletiyor. Unutulmaz güzel anılar biriktiren çocuklar ve velileri yapılan etkinlikler için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler ve bu tür etkinliklerin  tekrarlanması için talepte bulundular.

Hayvan Sevgisi Aşılandı

Yoğun katılımın olduğu müzikli çocuk tiyatro oyununda sokak hayvanlarına kötü davranan ve onları sirkinde çalıştırarak zulmeden adamın başına gelen komik olaylar anlatıldı. Farklı farklı hayvanların hikâyesini gören minikler, sokak hayvanlarına sevgiyle yanaşmayı eğlenerek öğrendi.

Arşiv  l 
Yazdır  l 
l Fotoğraflar
 
 
Kocaeli Gölcük Turizm Birliği  
Ana Sayfa |
Hakkımızda |
Projeler |
Ne Nerede? |
Doküman |
İletişim |
 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web sitesi içeriği ile ilgili sorumluluk Kocaeli Gölcük Turizm Birliği Başkanlığı'na aittir.
Site içeriğinden kaynak belirtilerek alıntı yapılabilir.