HABERLER
12 km´lik Yürüyüş Güzargahı

Doğa Ana Trekking ve Kampçılık Kulübü, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük ilçesine bağlı Saraylı Köyü'nde yaklaşık 60 kişinin katılımıyla trekking (doğa yürüyüşü) gerçekleştirdi.

Doğa Ana Trekking ve Kampçılık Kulübü, "2 hafta da 1 yürüyoruz" sloganıyla düzenlediği haftasonu trekking etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Grup lideri Samet Ata Türkyılmaz ve Yaşam Koçu Berkan Aslan’ın 2011 yılından beri düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği etkinliklere, yürüyüş tutkunları yoğun ilgi gösterirken, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen "Saraylı Köyü" yürüyüşünün ana sponsorluğunu ise Köseoğlu Pide ve Ekmek Fırını üstlendi.


12 KM’LİK YÜRÜYÜŞ

Trekking sezonunu, Eylül ayının ikinci haftasında "Gebze Ballıkayalar" ile açan yürüyüş tutkunları, bu kez rotasını Saraylı Köyü’ne çevirirken, kültürel miras evleri, Osmanlı Dönemi’nden kalma mezarlığı ve çavuş üzümü ile ilgi çekici bir yerleşim alanında, Samanlı Dağları’nda ve Değirmendere Vadisi içerisinde yürümenin keyfini çıkardılar.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Real AVM Otoparkı'nda buluşarak, etkinliğin gerçekleşeceği Saraylı Köyü’ne hareket eden yürüyüş tutkunları, 12 kilometrelik parkuru zorlanmadan, oldukça eğlenceli bir şekilde tamamladı.

 

TAHTACI BİRİNCİ OLDU

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen yarışmalar neticesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin özel güvenliğinde çalışan Mürsel Tahtacı, birincilik ipini göğüslerken, sürpriz hediyelerle ödüllendirildi. Grup, bir sonraki etkinliğini 2 hafta sonra yeni bir rota ile gerçekleştirecek. Grup lideri Samet Ata Türkyılmaz, gruba üye ve etkinliklerden haberdar olmak isteyenlerin, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden "Kocaeli Trekking ve Doğa Yürüyüşü Tutkunları" adlı açık gruba üyelik isteği göndermelerinin yeterli olduğunu söyledi.

Arşiv  l 
Yazdır  l 
l Fotoğraflar
 
 
Kocaeli Gölcük Turizm Birliği  
Ana Sayfa |
Hakkımızda |
Projeler |
Ne Nerede? |
Doküman |
İletişim |
 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web sitesi içeriği ile ilgili sorumluluk Kocaeli Gölcük Turizm Birliği Başkanlığı'na aittir.
Site içeriğinden kaynak belirtilerek alıntı yapılabilir.