HABERLER
Gençlere Yeteneklerini Sergileme İmkânı

Gençlere Yeteneklerini Sergileme İmkânı

Başiskele Belediyesi her yıl yaz aylarında Başiskele sahilinde kurduğu sahneyle gençlere yeteneklerini sergileme imkânı sunuyor. “Gece Konserleri” konseptiyle düzenlenen etkinliklerde gençler yeteneklerini sergileme ve eğlenme fırsatı buluyor.

2021 yılı içinde de birçok gencin yeteneklerini sergilediği yaz konserleri düzenliyor. Gençler hem ilçemiz için hemde ülkemiz için en değerli hazinelerimizdendir diyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü; her platformda gençlerimizin yanında oluyor ve onları destekliyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliğiyle hem geçlerimiz yeteneklerini sergileme fırsatı buldu hem de Başiskele Sahili müziğe doydu.

“Genç Yetenekler Sahne Sizin” projesi yaz boyunca her hafta Çarşamba ve Cuma akşamları sürdürüldü. Bu çerçevede düzenlenen konserlerde; Başiskele’nin genç yeteneklerinden Samet Yücel, Erdem Larçin, Mustafa İzzet Kaçan, Hakan Ateş, Umut Şahin, Kaan Turan, Ali İhsan Karaosmanoğlu, Onur Can, Mert Can Koral, Şevval Koçanoğlu, Sudenaz Öcal ve Mustafa İzzet Koçan sahneye çıktı. Başiskele Sahili’ni dolduran vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte genç yetenekler kemençeleri, gitarları, saz ve bağlamaları, klarnetleri ve güzel sesleriyle müzikseverlere inanılmaz akşamlar yaşattı.

Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliği yaz boyunca her Çarşamba günleri saat 19:00 ile 23:00 saatleri arasında devam edecek. Başiskele’nin müzikle ilgilenen genç yetenekleri, “Ben de sahne almak istiyorum” diyen kendine güvenen gençleri Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunabiliyor.

Arşiv  l 
Yazdır  l 
l Fotoğraflar
 
 
Kocaeli Gölcük Turizm Birliği  
Ana Sayfa |
Hakkımızda |
Projeler |
Ne Nerede? |
Doküman |
İletişim |
 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web sitesi içeriği ile ilgili sorumluluk Kocaeli Gölcük Turizm Birliği Başkanlığı'na aittir.
Site içeriğinden kaynak belirtilerek alıntı yapılabilir.